Maak kennis met uw adviseur

Over Jemasiem

Marloes Pfeiffer-Berends

Een gedreven administrateur met ruime ervaring in de administratieve wereld. Diverse vraagstukken op het gebied van (financiële) administratie zijn voor haar dan ook bekend terrein. Op basis van uw wensen ondersteunt zij u in de volle breedte van het vak.

Ontstaansgeschiedenis

In januari 2012 is Marloes Pfeiffer administratiekantoor Jemasiem gestart vanuit een (slaap)kamer aan de Berkenlaan in Haren. Zij heeft ruime administratieve ervaring opgedaan door te werken bij diverse administratie- en accountantskantoren.
Toen er in 2006 de vraag voorbij kwam of zij Vennoot wilde worden heeft ze dat met beide handen aangepakt.
Nadat zij daar 6 jaar had gewerkt wilde zij zonder haar vennoten verder.

In 2015 groeide Jemasiem een beetje uit het (slaap)kamertje aan de Berkenlaan en is zij zich gaan vestigen aan de Nieuwe Stationsweg te Haren. Door de groei is vanaf maart 2017 Wiesje Broekman in dienst gekomen.

Administratiekantoor Jemasiem heeft grote en kleine bedrijven in haar portfolio. Daarnaast legt zij zich toe op het werken voor particulieren. Laag drempelig, tegen een vriendelijk tarief en met een goede service.

Het team

Marloes Pfeiffer

Marloes Pfeiffer

Boekhouder & eigenaar

Een gedreven administrateur met ruime ervaring in de administratieve wereld. Zij heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse administratie- en accountantskantoren.

Wiesje Broekman

Wiesje Broekman

Boekhouder

Verzorgt aangiften BTW, inkomstenbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting, maakt  jaarrapportages op, verzorgt  loonadministratie.

Stage lopen?

Stage lopen?

Stagiair(e) worden bij Jemasiem?

Stage lopen bij Jemasiem is een leuke en erg leerzame ervaring. Wil je graag stage bij ons komen lopen? Neem dan even contact op voor de beschikbaarheid!

Administratiekantoor Jemasiem

Administratiekantoor Jemasiem verzorgt uw administratie tot in de puntjes, met een heldere blik en verstand van zaken.

Contactgegevens:

Jeverweg 2-5
9723 JE Groningen
tel. 06 11 71 11 76
info@jemasiem.nl